18. maaliskuuta 2013

Lenkkeilevä koira


Heipsan!

Täällä kirjoittelee yksi päivän touhuista väsynyt tyttö, tänään on ollut kiva päivä :) Aamu alkoi meidän tapaan hitaasti torkuttaen vähän enemmän kuin tarve olisi. Suuntasimme Uddevallan kirjastoon lukemaan, joista nettiongelmien vuoksi oli pakko siirtyä kahvilaan -siis sinne ihanaan kahvilaan. Opiskelu + kahvit ilman kahvipullaa vaihtuikin sujuvasti lennossa kahvi+ pulla+ minimalistinen opiskelu yhdistelmään. Keskittyminen hälinässä ei ole allekirjoittaneen vahvuus eikä asiaa edistäneet kotona olleet nettikirjaston tunnukset.

Uusi paita testissä lauantaina, täytynee ottaa siitä parermpiä kuvia :)Olin eilen lueskellut Baniinan blogista koiran kanssa juoksulenkkeilystä ja innostuin sitä testaamaan uudelleen. En ole mieltänyt Rockya varsinaisesti lenkkikoiraksi ikinä, mutta tänään sain toivoa siitä, että se olisikin mahdollista. Rocky hölkötteli todella nätisti vierellä kaikki juoksuosiot ja näytti nauttivan puuhastaan. Otettiin alussa ihan rennosti hölkkä-kävely-hölkkä -tyylillä kunnes lopulta juostiin hieman pidempi matka putkeen. Pitkä siitä lenkistä ei kokonaisuudessaan tullut, mutta hyvin nousi hiki pintaan ja oli kivaa. Olin tosi tyytyväinen siihen, että tuon pienen rääpäleenkin voi ottaa juoksemaan mukaan sillä olen kokenut sen todella turhauttavaksi käydä itse ensin juoksemassa ja sitten vielä käyttää koira siihen päälle. Jompi kumpi lenkki kärsii helposti siinä.

Seuraavat kuvat eivät ole tämän päivän lenkiltä vaan viikonlopulta jolloin käytiin poikien kanssa kävelemässä Ljungskilessä. Miikka ja Rocky käyvät välillä kahdestaan lenkeillä paikoissa, joissa en itse ole ikinä käynyt. Kuulen niistä vain yleensä puhetta jälkikäteen, joka tietysti herättää kiinnostukseni. Tämä alue oli yksi niistä, joten voin ruksia listasta yhden poikien salapaikan taas :D


 Bongaa koira kuvasta :D
Maanantai on siis alkanut meillä tosi leppoisissa merkeissä, huomenna päivä kuluukin aamusta iltaan Göteborgissa. Tiedossa on kahvitteluhetki eli "fika" vaihtareiden kanssa opintotoimistolla sekä seminaari iltapäivällä. Huomenna selviää siis tulevien kurssien aikataulutukset ja toivottavasti saan muutenkin niistä lisätietoa. Vähän jännittää kuinka paljon sitä koulua oikein tuleekaan, mutta eiköhän siitä selvitä! :)

4 kommenttia:

 1. Paljon keväisempää siellä ku täällä, päästäistä venttaillessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on, kummallista! Ensi viikolla tuutte jo jeeee! <3

   Poista
 2. No ainakin teillä on huomattavasti vähemmän lunta kuin täällä. Jos en sittenkään ihan buutseja ottaisi mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos niillä Uggeja meinaat niin tuskinpa on tarvetta :) Vaikka täällä eilen aamulla oli sentti lunta maassa niin lähdin ihan lenkkareissa ulos Rockyn kanssa. Ihan kevättennareilla ei välttämättä tarkene, jos ne on ohutta kangasta!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)