23. maaliskuuta 2013

Lainavaatteissa


Olen tässä viime päivinä pohtinut mukana olevia tavaroitani ja vaatteita ja miettinyt mitä niistä voisin lähettää äitini mukana kotiin. Koko alkukevään olin varma, että pääsiäisenä lähetän ainakin toppatakki takaisin Suomeen. Nyt en olisi siitä niin varma.. Kevään ottaessa takapakkia, en tiedä uskallanko ottaa mahdollisen syväjäätymisen riskin. Toppis on ollut mun tukena ja turvana tuiskussa ja viimassa, siihen on aina kiva kääriytyä :) Toisaalta se vie paljon tilaa oli missä oli, joten olisi todellakin positiviista ajattelen meidän kesäkuun muuttokuormaa, että joku niinkin iso kuin toppatakki ei olisi tilaa viemässä. Aavistan kuitenkin, että tämä päätös joutuu siirtymään viime metreille ensi viikolle. Täytynee tarkastella ahkerasti säätiedoituksia, jotta voi aavistella mitä keliä olisi luvassa tuleville viikoille.Muiden tavaroiden osalta olen myös hieman hukassa. Vielä ei olla ihan siirrytty kevät/kesä -sesonkiin, joten olisi luonnotonta lähetellä farkkuja tai lämpimiä neuleita pois. Tuntuu, että kaikkea on tullut otettua niin rajallinen määrä mukaan ettei siitä oikeastaan ole tarve luopua. Makuupussit taitanee lähteä, niille ei ole näkyvissä tulevan käyttöä, joten vapautuupahan taas hieman lisää tilaa kaapista. Luulen, että voisin nappaista myös jonkun paljon käytetyn neuleen, sillä aika moni vaatekappale kyllästyttää tällä hetkellä. Kengissäkään ei ole potentiaalisia lähtijöitä, Uggit sain lähetettyä jo Miikan perheen mukana pois, joten seuraavaksi lämpimät kengät ovat vielä ahkerassa käytössä. Olisipa kevät edes himpun verran edempänä, joten voisin hyvillä mielin lähettää hieman enemmän tavaraa pois. Tosin ei se äidin matkalaukku taida ihan kaikkea ottaa vastaan :D

Pikkuhiljaa lista varmasti selkenee ja tiedän mitkä asiat olisivat tärkeimpiä lähettää etukäteen kotiin. Lisätila on aina tervetullutta ja toisaalta helpottaa hurjasti meidän paluuta. Tänne tullessa kun auto näytti oikeasti räjähtävän!! Tavoitteena olisi siis, ettei tarvitse tunkea paitoja ja lakanoita hieman avatusta ikkunasta sisään (sillä ovea ei voinut enää avata..) Tulipa testattua kuinka monta koloa yhdessä pienessä autossa onkaan!
Eilen hiihtelin menemään Miikan ihanan isolla ja lämpimällä hupparilla. Olen tosiaan hieman kyllästynyt tällä hetkellä omaan talvivaatevarastooni, joten bongasin tämän hyllyltä odottamassa käyttöä. Se olikin superrento paita ja sopi hyvin monen tunnin ryhmätyön tekoon. Saatiin se muuten valmiiksi PowerPointia myöten, joten enää tarvitsee esitellä työ tiistaina ja kurssin ensimmäinen osa on purkissa :)

Näihin aatoksiin jatkan lauantaipäivääni siivoamalla. Mahdollisesti lähdetään myös piknikille saareen ihastelemaan sulavaa jäätä ja maisemia. Täytynee keräillä paljon energiaa viikonlopun aikana, sillä ensi viikosta tuleekin vauhdikas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)