21. maaliskuuta 2013

Kellogs Rice Krispies, se papistaa


Olin tulossa kirjottelemaan tänne kuulumisia kun Miikka patisti mukaan viemään suklaaherkkuja naapureille. He ovat tuoneet meille monesti jotain leipomaansa herkkua, joten ajateltiin että nyt kun kerrankin me olemme tehneet (eli Miikka teki) jotain, olisi kiva viedä sinnekin maistiaisiksi. No, tällä kertaa pikainen ovivisiitti venähti tunnin mittaiseksi höpöttelyksi eteisessä, jonka aikana kerettiin käydä perheen asiat läpi poikien vätystelystä heidän nuoruuteensa. Puheliasta sakkia ovat, huhheijaa :D

Nam nam nam, kuka haluaa? ;) Kyseessä on perinteiset suklaariisimuropallot, joissa on mm. riisimuroja, kookosrasvaa ja tomusokeria. Yksinkertaista, mutta herkullista.

 Käytiin lenkillä pojan kanssa, vitsi meillä on hyvä kunto kohta heh. Me heikommat tultiin ekan ympyrän jälkeen kotiin, kun Miikka jatkoi vielä vähän pidemmälle. Juoksemisesta Rockyn kanssa on niin tullut meidän pikkuperheen juttu. Nyt kun vielä itsekin saisi olon täysin normaaliksi niin jaksaisi ehkä juostakin hieman enemmän..


Niin ja nyt täällä on siistiä, että kelpaa vieraiden tulla :) Ei kun hetkinen.. Vielä pitää viikko odottaa! Saattaapi olla, että tarvitaan uusi imurointikerta vielä ennen, mutta perussiisteys on kasassa. Vielä voisi pestä lattiat joku päivä niin kiiltää sitten kaikki. Onneksi mulla on täällä ahkera siivoilija, koska itse olen päiväni käyttänyt lähinnä koulukirjojen parissa suunnitellen ohella syksyn opintoja Suomessa.

Eipä muuta, ha det så bra! :)

2 kommenttia:

  1. Papistaa nimenomaan. Viikon päästä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähä, tämä oli sulle omistettu ;) Alle viikko enää!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)