13. maaliskuuta 2013

I see blue
Tässäpä viime viikkoista asua kun lähdettiin muistaakseni koululla käymään. :)


Lakkasin pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin itse, huh olipas vaikeeta. Viimeksi taisin saman näperryksen tehdä varmaankin yli kolmisen vuotta sitten, kauan siitä ainakin on. Nuorempana väkersin sitä aika usein, mutta jostain syystä se on nyt jäänyt. Pohdiskelin kynsilakkalaatikolla minkä värin valitsisisin ja mikään ei yllättäen sytyttänyt. Näin ollen päätin kokeilla vanhoja taitoja ja ei sitä ihan ruosteessa oltu. Aika kivat tuli musta!
Alkuviikon päivät menevät aikalailla koulupuuhissa, katotaan josko loppuviikosta tekisi jotain hieman jännempää. Puhuttiin tossa jokunen päivä, että voisi käydä tarkistamassa Uddevallan leffateatterin. Siinä olisi puuhaa vaikka perjantai-illalle! Muita haaveissa olevia juttuja ovat issikkavaellus, golffailu hallissa, luistelu, uiminen ym. Listattiin niitä ylös, jotta jotain tulisi toteutettuakin :)

Sitten kun vielä tietäisi mikä ihme on issikkavaellus ruotsiksi, ehdotuksia saa antaa. :D Oikein kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. islandshästvandring? :D mäkin haluisin sellaselle mukaan, issikat on ihania! /Kaija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kuulostaa aika oikealta! Mä vaan mietin issikkaa enkä sitä oikeata sanaa :D Täytyykin selvitellä netistä oisko lähiseuduilla semmosta, ainakin täällä on paljon heppoja. Tuut kato tänne niin mennään yhdessä ratsastaa niillä ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)