5. maaliskuuta 2013

Hampilekurissa käyntiä

Heippa!

Eilen jouduinkin kohtaamaan pitkään pelkäämäni jutun, hammaslääkärin. Kävin Suomessa vuodenvaihteessa paikkaamassa parit reiät, joista toinen on näin myöhemmin ruvennut oikuttelemaan. Se on ollut herkkä kylmälle ja muutenkin tuntunut oudolta sieltä sisältä ikenen luota. Pitkällisen pohdinnan jälkeen, ja ehkä kahden ihmisen kannustamisen, päädyin varaamaan ajan hammaslääkärille kunnalliselle puolelle.


Luulen, että on parempi ehkäpä säästää teidät sen tarkemmilta tarinoilta, mutta voin sanoa ettei se kovin mukavalta tuntunut. Lähes koko poraus tehtiin ilman puudutusaineita (jonkin syyn se lääkäri sanoi siihen), mutta lopussa lähestyessä hermoa sain onneksi kuitenkin hieman puudutetta. Huh, selvisin hengissä, mutta ei paljoa naurattanut kun pyyhkäisi kirjaimellisesti veren poskelta lähtiessä :D


Ei siis, mahtavaa palvelua oli joka tapauksessa. Hammaslääkäri ja hoitajat olivat tosi kannustavia ja ystävällisiä, joten oli sillä tavalla kotoisa olo. Selkeästi myös tiesivät mitä tekivät, kivempi olisi vaan ollut itsekin ymmärtää hieman enemmän siitä. Eipä voi syyttää muuta kun omaa kielitaitoa ja tarmokkuuden puutetta kysyä aina vaan uudestaan. Niin ja kuinka näppärää, että sain ajan aamulla soittaessa kolmen tunnin päähän!

Kolmen viikon päästä menen sitten tarkastuskäynnille, jossa toivottavasti vain tsekataan että kaikki on ok. En tarvitsisi enää kiitos vain lisää porailua taas vuosiin, joten toivotaan kaiken olevan kunnossa. Parempihan nämä hammasjutut on vaan hoitaa alta pois vaikka pakko sanoa, että ainakin omalta osaltani ovat inhottavuuden listalla jossain siinä top 5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)