7. maaliskuuta 2013

Avokadopastaa ja kevättuulia


Nautittiin pari päivää sitten ihan trendiruokaa, avokadopastaa nimittäin! Pääsin sitä toista kertaa maistamaan, ensimmäinen kerta kun oli siskon luona. Tällä kertaa kokkina meillä toimi Miikka ja pakko sanoa, että avokadopasta onnistui todella hyvin! Siinä oli sopivasti chiliä ja suolaa tuomassa makua, joten muuten hieman mauttomalta kuulostava ruoka todella maistui joltain! :) Tehdään varmasti vielä joku päivä uudestaan.


Ruokajuomana toimi raikas valkoviini. Sopi siihen kuin nenä päähän vaikka taisi olla lounasaikaa kun näistä nautittiin ;) No, kovin eteläeurooppalaiseen tapaan ainakin mentiin.Ohjehan me löydettiin lahjaksi saadusta Safkaa-kirjasta, täytynee perehtyä lisää sen antimiin. Taidettiin muuten syödä koko satsi kerralla, nam!Ja näin meidän karvaturre viettää päivää! Rocky on ollut aivan hullaantunut tästä keväisestä ilmasta mikä täällä on. Lieneekö hormoonit alkaneet hyrrätä vai mitä, mutta se on aivan sekaisin kun astutaan ovesta ulos ja lenkki meneekin sitten pää puoliksi pensaassa nuuhkien. Näin ollen keksin yhtenä päivänä ratkaisun: mitä jos jättäisin Rockyn terrassille aamupalalle haistelemaan raikkaita kevättuulia? Yhdessä on tosi kiva olla terassilla, mutta meidän supersosiaalinen poika ei niinkään innostunut ensin yksinjäämisestä.. Pienen harjoittelun jälkeen hän tosin suostui rentoutumaan sinne ja nauttimaan pidentyneestä ulkoilusta. Eihän tuo kovin stressaantuneelta näytä, eihän? :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Heh, Rocky on aika usein vietellyt päivää terassilla ja tuntuu alun ihmetyksen jälkeen tykkäävän siitä :) Mitä tosin pitää hieman tiellä kulkevia ihmisiä paimentaa.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)