24. helmikuuta 2013

Treenivaatteet


Napsinpa tänään ajankuluksi kuvat kaikista treenivaatteistani mitä käytän salilla. Näin kevään korvilla tekisi mieli hankkia olemassaolevien kaveriksi joku ehkäpä limenvärinen, turkoosi tai joku muu värikäs paita. Tykkään värikkäistä yläosista, mutta lohenpunaisen väriset caprit aiheuttavat pientä ongelmaa värien miksailuissa. Sen kanssa kun eivät sovi pinkit paidat, mitä löytyykin sitten kotoa tuplana. Harkinnassa on siis joku keväinen pirteänvärinen paita, mutta väri vielä pohdinnassa. Täytynee kierrellä hieman kaupoissa ja kartoittaa valikoimaa :)

Housuja löytyy kolmea sorttia, kahdet mustat ja yhdet lohenpunaiset. Toiset noista mustista on enemmänkin juoksipökät mitä käytän keväämällä ulkona juostessa ja sillon tällön salillakin. Siellä ne tuntuvat kuitenkin vähän liiankin tiukoilta, jonka takia valitsen yleensä toiset mustat caprit tai ne lohenpunaiset.


vasemmalla H&M, keskellä Niken caprit ja oikealla Puman juoksucaprit


Urheilurintaliiveissä vaihtoehtoja on itselläni kahta sorttia, tukevammat lilat ja toisen hieman rennommat mustat. Lilat ovat näistä uudemmat ja pääsevätkin useammin käyttöön juuri napakkuutensa takia. Mustia käytän mieluummin esim. venyttely/joogatunnilla tai salilla, jos päivän treeni ei sisällä kovinkaan paljon juoksua.

Lilat Niken, mustat Stadiumista hankittu muistaakseni


Paidoissa pidän nykyään tärkeänä sen teknisiä ominaisuuksia: miten kuivana se pysyy, mihin käyttöön soveltuu parhaiten ja toki myös miltä se tuntuu päällä. Ennen pidin lähes aina peruspuuvillaisia paitoja, mutta löytäessäni muut materiaalit, totesin niiden jäävän mieluummin käyttöön. On kiva lähteä salilta suht koht yhtä kuivalla paidalla kun sinne lähtiessä vaikka muuten hiki tulisikin. Otin Ruotsiin mukaan kolme treenipaitaa jättäen pari kotiin. Näitä tulee eniten joka tapauksessa käytettyä. Raitavaaleanpunainen tosin taitaa olla täysin puuvillaista, mutta muuten niin kevyt ettei se haittaa.

musta Puman paita, keskellä Lacosten (:D), oikealla Craft-merkkinen


Jaloista nykyään nykyään aina samat kengät, toiset jätin Suomeen. Nämä ovat ne uudemmat ja toimivat superhyvin. Näillä on mukava juosta (sisällä), mutta sopivat hyvin salitreeniinkin. Hyvä ostos!

Kengät Nike


Näillä vermeillä sitä yleensä painellaan menemään. Vaatteita yhdistelen värin mukaan niin, että oikeastaan lohenpunaisten caprien kanssa päälle eksyy vain musta paita kun taas mustien housujen kanssa voi käyttää mitä vain. Hassua muuten, luulin lähes kaikkien treenivaatteiden olevan Puman, mutta eipä näköjään näin olekaan. Kuitenkin lisäten tähän satsiin vielä ulkolenkkivaatteet, ollaan Puman puolesta plussalla. Tykkään niiden vaatteista tosi paljon, mutta ehkä pitäisi vähän chekkailla muidenkin tarjontaa tarkemmin!

Salista puheenollen, en päässytkään sinne eilen.. Olin pakannut jo kassin valmiiksi ja oltiin lähdössä ovesta kun tuli oudon lämmin olo, hieman kuumeinen. Kävin varmuudeksi tarkistamassa ja näyttihän se mittari pientä nousua, olikohan jotain 37. Ei siinä muu auttanut kuin jättää salikassi kotiin ja mennä kirjastoon lukemaan Miikan ollessa treenaamassa. Harmitti niin paljon, mutta lämpöisenä ei saa ikinä treenata. Toivottavasti menisi flunssatmikälie nyt nopeasti ohi, jotta pääsisi vanhoihin rutiineihin takaisin :)

Loppukevennyksenä mun ihana Rocky, aina siellä missä tapahtuu. Kuvatessani paitoja, hän ensin käveli yhden päälle ja istahti, myöhemmin taas päätti asettua niin lähelle makaamaan ettei vahingossakaan tulisi kuvaa ilman häntä. Huomionkipeä? Eheeei :D2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voitko kuvitella, että se oikeesti käveli yhden paidan päälle ja istuutui?! Se on aina kaiken keskipisteenä :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)