24. helmikuuta 2013

Sunny sunday


Heippatirallaa!

Tämä mun auringonpalvominen saattaa tulla kohta korvista ulos, mutta minkäs sille mahtaa kun siitä niin innostun! :) Tänään on ollut mukavan rento päivä, joka on kulunut enimmäkseen Göteborgissa. Miikka kävi salilla ja meitsi hengaili siinä aulassa odotellen sitä. Pienen lämpöilyn takia en uskaltanut vieläkään mennä salille vaan päätin lukea koulujuttuja sillä aikaa. Tekniikka oli kuitenkin minua vastaan ja toimimattoman sähköpostin takia kulutin sen reilun puolitoistatuntia lukien blogeja ja vain istuskellen. Sattuuhan sitä..Löydettiin kiva ruokapaikka missä talonspesiaalina oli lihapullat ja nautittiin kahvit toisessa paikassa banaanikakun kera. Taisin ehkä shoppaillakin jotain pienesti ja löydettiin Miikalle vihdoin multa sille lahjaksi tarkoitettu kylpytakki! Se löytyi itse asiassa Muji:n osastolta, mistä löytyy kaikkea kätevää säilytykseen muun muassa. Ihan ylläribongaus sieltä ja sopi kun nakutettu, oltiin niin tyytyväisiä kun pitkä etsintä palkittiin. Huomasin muuten, että siellä Muji:n osastolla on kaikkea kivaa ja enemmän tai vähemmän tarpeellista. Sieltä löytyy muun muassa pieniä pulloja matkashampoon täyttämistä varten ja kokoontaitettavia koreja elektroniikan piilonlaittamista varten.


Illan ohjelmassa on hieman opiskelua ja siivoamista ennen huomisen vieraan saapumista. Enää yö ja meitä onkin kolme ihmistä täällä! Jeejeeee! Voipi olla ettei musta kuulu nyt kovinkaan paljon alkuviikkoon kun tuskin tulee koneella kovin oltua, mutta tulen moikkaamaan jos kerkiän.

Ei muuta kun leppoisaa sunnuntaipäivän jatkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Eikös Muji ole se sama japanilainen kauppa mistä Pepi osti ne kännysormikkaat Hampurissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on itse asiassa!! Se samainen kauppa löytyy täältäkin Åhlensin sisältä muistaakseni, jossa on eri merkkien osastoja.

   Poista
 2. Joo Muji on ihan mainio! Käytiin siellä Magnusin kanssakin ja totesin et se on kyllä funktionaalisuuden huipentuma, jotenkin skandinaavisenkin (no toki japanilaisen) simppeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Pitäis joku kerta mennä sinne ihan ajatuksella tutkimaan. Vaikka aika pieni osasto se on..Ihme ettei se ole yleistynyt Suomeenkin!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)