10. helmikuuta 2013

Sunnuntai-aamun fiiliksiä

Huomenia vain! :)

Tai päiväähän tässä jo kai elellään. Halusin tulla kertomaan sunnuntain kuulumisia ja pari sanaa eilisistä synttärijuhlista missä olin vieraana. Kuvituksena eilistä juhla-asua ja pientä seuralaista, joka tosin jäi tyytyväisenä kotiin kuorsaamaan;) Pakko muuten sanoa, että rakastan meidän (Miikan) uutta objektiivia! Miikka sai sen valmistujaislahjaksi ja se on niin kätevä uusi vekotin. Se on parempi lähikuvissa ja hauskasti blurraa taustaa. Värit tulevat myös paremmin esiin, ihanaihana! Nämäkin kuvat on sillä otettu ja ei ole yhtään muokattuja. Ainut vaan, että useasti kuvat näyttävät tarkemmilta ennen tänne Bloggeriin laittamista, mistäköhän tämä ongelma johtuu? 


Tosiaan eilen oli tarkoitus mennä luistelemaan päivällä ja illalla yksin juhliin. Näistä vain toinen toteutui sillä Miikka on ollut kipeänä eikä kerennyt parantua eiliseen mennessä. Oltiin suunniteltu päivän ohjelma joustavasti niin, että kaikki menisi suht koht helposti. Noh, ei se olisi enää mitenkään helppoa olisi ollut yksin lähteä kaikkien kamojen kanssa bussilla ja junalla luistelupaikkaan X (huonoimmalla suuntavaistolla ikinä) ja sen jälkeen viettää päivä yksin kaupungilla roudaten edelleen niitä tavaroita, joten päätin luovuttaa. Jätettiin siis luistelu harmillisesti väliin ja ajattelin, että voidaan mennä joku toinen päivä sitten :) 
Juhlat olivat kuitenkin ohjelmassa illalle ja tällä kertaa jopa löysin paikalle. Juhlapaikka löytyikin opiskelija-alueen sisältä ja oli semmoinen vuokrattava kahvila/baari. Tosi hyvä paikka rennoille juhlille, missä on sitten vain sitä omaa porukkaa mitä on kutsunut. Itsehän en alkuun ketään tuntenut, mutta nopeasti tuli tutustuttua moneen kiinnostavaan persoonaan. Juttelin muun muassa niin erään newyorkilaisen pojan ja ranskalaisen tytön kanssa kuin hauskan brittitytön sekä saksalaisten kanssa. Toinen heistä oli jopa Hampurista, mistä saatiinkin hyvä keskustelu aikaiseksi. Porukkaa oli todella ympäri Eurooppaa ja sinänsä ihan maailmaakin ja kaikki oli avoimella ja sosiaalisella asenteella liikenteessä. Viihdyin yllättävän hyvin ja olin iloinen, että olin raahautunut paikalle. Siinä ennen puoltayötä tosin osan meno alkoi mennä hieman teinipelleilyn puolelle ja rupesinkin katsomaan bussia kotiin :D Hyppäsin vajaa yhdeltä bussiin ja siitä tunnin päästä yksi unelias ja avulias poika tuli hakemaan asemalta kotiin. Oli tosi kiva olla juhlimassa, mutta niin on kiva olla kotonakin!Hieman väsyttää tällä hetkellä lyhyeksi jääneet unet, mutta sepäs ei haittaa sillä tänään meinaan ottaa aika lungisti. Joudutaan ilmeisesti käymään kaupassa, mutta sen kummempia tuskin tapahtuu. Pidän myös välipäivän opiskelusta, jotta huomenna jaksaa taas ahertaa. Niin ja jos joku keksii mistä tämä epätarkkojen kuvien ongelma saattaisi johtua, niin kertokaa ihmeessä! Olen pitkään miettinyt onko omissa silmissä vikaa, mutta nyt uskon että vika saattaisi olla muuallakin.. Ehkä kuvakoossa, jota pienennän tilansäästämiseksi? 

Rentouttavaa ja lumista sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Varmaan hyvinkin voi olla siinä kuvakoon pienentämisessä! Tosin mikäs olen neuvomaan, itsellä ei mahdu edes kuvat koneelle, ärsyttää kun ei osaa eikä tiiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, oon vaan ajatellut, että isot kuvat vie ihan tuhottomasti turhaa tilaa täältä. :/ Tosi usein on käynyt niin, että todella tarkoista kuvista tulee täällä puolella pikkasen sumusia, joka on ärsyttävää. Täytynee konsultoida Miikkaa!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)