19. helmikuuta 2013

Ryhmätyön esitys


Selvisin hengissä!! :)

Huh, tänään oli siis koulussa kurssin ensimmäisen ryhmätyön esittelyseminaari. Tein ryhmätyön kahden tytön kanssa ja työnteko sujui siis täysin ruotsiksi. Ensinnäkin olen selvinnyt jo siitä osuudesta melko hyvin mielestäni ja otin osaa ihan yhden kolmasosan verran. Se on niin helppo jättäytyä vähän taka-alalle ja antaa muiden hoitaa homma, mutta olin päättänyt ottaa härkää sarvista kiinni ja hoitaa kunnialla oman osuuteni.

Tänään tavattiin vielä tunti ennen seminaarin alkua, jotta kerkesimme käydä läpi esityksen rungon ja kuka puhuu mitäkin. Otin vapaaehtoisesti aloitusvuoron, koska hieman oma lehmä ojassa tajusin sen olevan ehkä se helpoin. Alkuosiossa voi kuitenkin aluksi lörpötellä esitelmän aiheesta ja kirjasta mitä analysoimme. Esitelmän edetessä poraudutaan yleensä kuitenkin hieman syvemmälle ja siinä kohtaa saattaisi tämä tyttö tippua omasta kelkastaan :D

Joka tapauksessa.. Esitelmä meni tosi hyvin ja sain puhuttua kaiken mitä halusinkin! Puhuin suht koht selkeästi ja jännityksen takia melko nopeastikin. Aloitettiin seminaari meidän työllä, joten olin ihka eka puhuja. Tilanne oli onneksi melko kotoisa pienen ryhmäkoon vuoksi ja tunsin olevani tasavertainen. Loppufiilis on siis hyvä ja tiedän, että tulen selviytymään tulevistakin esitelmistä. Ainakin näin toivotaan! :)


Nyt taidan ottaa lasillisen valkkaria ja katsella vaihteeksi Gossip Girliä, sarjaa johon en ikinä olisi uskonut jääväni koukuun. Ne vaatteet on vaan niin hauskan värikkäitä ja juoniketkuttelut vertaansa vailla. Rentoutuminen alkakoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)