21. helmikuuta 2013

Run, Forrest, run


Kukkuu!

Hei kuinka paljon energiaa toi aurinko antaa, ihan huippua. Jo toinen päivä valosuutta takana, kauankohan tämä kestää? Tänään sanoin siskolle päivällä ettei tunnu yhtään keväältä sillä vaikka on aurinkoista, on myöskin vielä melko kylmää. No, tänään lenkillä huomasin olevani väärässä. Siellä oli melkeintä lämmintä (yllättävää juostessa) ja ekaa kertaa tuli kevätfiilis!! Ehkä vähän ajoissa, mutta nautitaan tästä niin kauan kun se kestää ;)
Käytiin tänään pitkästä aikaa yhdessä juoksemassa. Viikon verran kevyestä flunssasta kärsittyäni nyt oli ensimmäinen kerta kun uskalsi lähteä liikkumaan. Hyvää teki vaikka kyllä nousi jalka melko kankeasti yli viikon tauon jälkeen. Juostiin ensin, sitten hetki käveltiin ja lopulta sprintattiin n. 1,5km. Meinasin heittäytyä ketoon kesken matkan ja pyörtyä ojaan, mutta tsemppasin ja selvisin kotitielle saakka!

Tän viikon liikuntatavoitteena olisi vielä huomisen ja mahdollisesti sunnuntain sali. Salille onkin jo vähän ikävä, tekemään kunnon painoilla. Energistä torstai-iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)