7. helmikuuta 2013

Missä kirja, siellä minä

Eilen päädyttiin nyt kuitenkin sitten lähtemään keskustaan. Tsekkailin kirjatilannetta ja huomasin, että yliopiston pääkirjastosta löytyisi yksi kappale haluamaani kirjaa. Pienen pohdinnan jälkeen totesin, että kai sinne voisi mennä katsastamaan josko kyseinen yksilö hyllystä löytyisi. Todennäköisyys sen löytymiseen ei mitenkään hivellyt päätään. En vaan viitsinyt maksaa siitä reilua 30 euroa, että pääsen lukemaan kirjan kerran läpi, joten otin riskin ja se kannatti! Aika monen u-käännöksen jälkeen löydettiin perille ja siellähän se kirja komeili :) Okei, ei ollut ihan samaa vuosiluokkaa, mutta ajattelin ettei se tässä tilanteessa ole niin justiinsa. Enhän mä kuitenkaan kaikkea ymmärrä heh..

Käytiin samalla keskustassa salilla ja vaikka ei yhtään motivaatiota ollut sinne menny niin hyvä fiilishän siitä jää, kuten aina salista. Ja tänään hieman kipeät lihakset, tietää ainakin tehneensä!


 Ihanat joululahjasukat lämmittävät koipia ja kahvi antaa energiaa :)


Tämän päivän olen käyttänyt aika tiiviisti lukemisen parissa vaikka mahtuuhan sinne väliin aina Rockyn ulkoilutusta, syömistä ja mielen kanssa tappelua montako sivua jaksaa vielä edetä. Pitkälle selvisin, mutta en ihan tavoitteeseeni.


Apurini sanakirja. Pyrin olemaan käyttämättä sitä koko ajan ja enemmänkin ymmärtämään kokonaisuuksia. Välillä kuitenkin ymmärrys on liian heikkoa, jos ei saa jotain tiettyä sanaa selville. Silloin tämä punainen opas pelastaa!

Huomenna täytynee taas jatkaa saman kirjan parissa. En taidakaan saada sitä kokonaan luettua kahdessa päivässä, mutta kunhan pääsisi aimoannoksen eteenpäin. Ei se määrä vaan laatu haha! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)