16. helmikuuta 2013

Kafé Tant Grön


Hellurei!

Oltiin torstaina ystävänpäivän kunniaksi kahvilla Ljungskilen keskustassa. Se on niin pieni ja söpö paikka ja löydettiin sieltä vaikka mitä lisää kun kävellen oltiin liikenteessä. Tai no joo, siis auto ajettiin parkkiin...Löydettiin ihania sisustusliikkeitä, joista olisin voinut ottaa vaikka mitä! Tällä hetkellä ei sisustaminen kuitenkaan ole ajankohtaista ja tyydyimme vain katseluun :)
Istahdettiin kahville ylläolevan kuvan nimiseen kahvilaan ja voi juku se oli söpö! Tuntui kuin olisi jonkun olohuoneeseen kävellyt, hyvin hämäävää. Katsokaa muuten kuvan yläosassa olevaa metallitelineen koristelua, mahtava eikös. Kahvilaa pitää pystyssä keski-ikäinen nainen, joka innostui tarinoimaan kahvilan historiaa. Kuulemma  ollut ennen posti ja poliisilaitoskin, siitä on kuitenkin jo aikaa. Asutaan kahvilanpitäjän kanssa samalla kadulla muuten vaikka kadun pituus onkin kilometreissä mitattava.


 Itsetehtyä snickers-kakkua, nam!! Jos meillä olisi uuni täällä, oltaisiin varmaan kysytty ohje mukaan ;)

Päivä kului siis mukavissa merkeissä aivan parhaan ystävän kanssa <3 Toivottavasti teilläkin oli onnistunut ystävänpäivä koulun, työn tai vapaapäivän parissa!

4 kommenttia:

 1. TEILLÄ EI OLE UUNIA?!
  (kivoja kuvia hei!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup! :D En oikein tajua miksei sitä ole tänne asennettu, mutta syynä saattaa olla se, että kesäisin tätä vuokrataan kai mökiksi. Mökkivieraat ei ehkä ala niin paljon ruokaa laittamaan.. Meiltä jää monet hyvät uuniruoat tekemättä ja mikä tylsintä, mä en voi leipoa!

   Poista
 2. Voithan sentään jotain jääkaapissa hyydytettäviä juustokakkuja esmes leipoa! (ja kaikenlaisia raakakakkuja ;)) Mut joo kurjaa ois jos uuni puuttuis pitkässä juoksussa.

  Mut aiheeusta kukkaruukkuun; SUURKIITOS kortista, tuli perille yllättäen näin lauantaina!! Tackar o kram takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse ainakaan ole juustokakkujen ylin ystävä, joten mieluummin valitsen jotain muuta kun teen itselleni sitä.. Mitä raakakakkuja on olemassa? Toisaalta ehkä lantio kiittää jos et kerro, mutta toisaalta kyllä sitä tulee kaikella muullakin sitten herkuteltua :)

   Kortista, ole hyvä vain! Hassu päivä saapua lauantaina! Kortti on matkannut pitkät 6 päivää luoksesi :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)