8. helmikuuta 2013

Hopeinen rusetti

Olen pitkään halunnut jonkin rusettikorun, joko käteen, korviksiksi tai kaulaan. En edes tiedä mistä kehitin tämän innon, mutta jotenkin se on mielessä pyörinyt. Nyt sitten jokunen viikko törmäsin lähikauppakeskuksessa rusettirannekoruun ja ihastuin heti! Se oli just semmoinen minkätyyppistä vaihtoehtoa olin pyöritellyt mielessäni.

 Hän tuli heti tarkkailemaan. Pieni nuuskuttaja <3

Rocky on muuten käyttäytynyt superhyvin viimeisen kuukauden ajan. Se ei hauku paljoakaan, ei tuhoa mitään ja muutenkin on tottelevaisella tuulella. Uskalletaan pitää sitä ihan vapaanakin paljon. Olen miettinyt sitä mistä tämmöinen erityisen hyvä käytös mahtaa johtua. Eihän se ennenkään mikään terrori ollut, mutta kyllä me käytiin enemmän tappeluja siitä mitä tavaroita sinne suuhun saa laittaa. Voisikohan syy olla vaan yksinkertaisesti siinä, että sillä on niin paljon seuraa kotona? Ennen kuitenkin oltiin enemmän samaan aikaan menossa jossain ja poju joutui enemmän viettämään aikaa yksin. Ei läheskään joka päivä täyttä päivää silloinkaan, mutta enemmän kuin nykyään. Kuitenkin, en valita vaan toivon, että sama meno jatkuu :)

Meillä on tällainen hauska taulu seinällä muuten. Tässä ei tosin ihan kaikki hahmot ole, mutta aika huvittava. Tiedä häntä, mistä vuokranantajat ovat tämän hankkineet..

Viikonlopulle ilmestyikin kivaa ohjelmaa. Nyt pitäisi enää toivoa, että tuo toinen puolisko parantuisi.. Mennään huomenna aamupäivästä luistelemaan vaihtarityyppien kanssa ja illemmalla menen juhlistamaan yhden suomalaisen vaihtarin 21-vuotissynttäreitä. Kiva päivä siis tulossa!

Ihanaa viikonloppua sinnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)