19. helmikuuta 2013

Hei hoi seilori

Moikka!

Mun yhtenä uutena välipalana on toiminut Oatlyn kaurajuoma. Maistuu hyvälle eikä sisällä maitoa. Kiva juoda välillä tommosiakin juotavan jogurtin sijaan :)

Me vietettiin pe-la yö Göteborgissa hotellissa Miikan menojen vuoksi. Rockykin oli luonnollisesti mukana ja käyttäytyi suurimman osan ajasta tosi nätisti. Alkuun se on aina hieman yli-innostunut, mutta rauhoittuu onneksi nopeasti. Me tykätään tehdä niin, että kun saavutaan hotlalle niin lähdetään heti Rockyn kanssa kävelylle purkamaan energiaa (ellei ole just käytetty lenkillä ennen) ja sitten hengaillaan hotellihuoneessa vähintään tunnin verran. Siinä ajassa Rocky rauhoittuu jo ja saattaa alkaa nukkumaan. Tässä vaiheessa onkin hyvä lähteä kaupungille kiertelemään tai syömään ja jättää poika yksin huoneeseen. Hyvin on toiminut tähän mennessä ja se pysyy rauhallisena. Edellisessä hostellissa oli ohuemmat seinät milloin Rocky haukkui jos kuuli ihmisten puhetta oven takaa, mutta tässä jälkimmäisessä ei sitten ollut sitä ongelmaa.


Äidin vanha kaulakello on päätynyt kaulaani monena päivänä. Löysin sen korurasiasta ja ihastuin sen kauniiseen pisaramuotoon. Harkitsen, että veisi sen kellosepälle, jotta se taas toimisi. :)

Tänään tiedossa taasen koulua ja itse asiassa me esitellään meidän ensimmäinen ryhmätyö! Harkitsen panikoimista, se on nimittäin ruotsiksi. Huhheijakkaa, jos tästä selvitään hengissä niin sitten kaikesta. Täytynee laittaa naama täyteen pakkelia, joten ei huomaa retiisin värisiä kasvoja. :D

Wish me luck!

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä matkaan, kerrohan sit miten meni!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkäsin tuosta kellosta aikoinani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se on saanut uuden ahkeran käyttäjän :) Tosi kiva kello kyllä!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)