3. helmikuuta 2013

Hei eikun hej igen!

Kotosalla ollaan :) Täällä Ruotsi-kotona siis. Ihanaa olla jälleen täällä rauhan tyyssijassa, niin paljon oli menoa ja melskettä viime päivinä. Täällä oli muodostunut kuitenkin jo omat rutiinit mitä pääsee jatkamaan ja nyt heti huomisesta lähtien alkaa ahkera opiskelu. Kuitenkin siis oli todella kiva kävästä Suomessa ja nähdä perhettä ja muutamaa läheisintä kaveria pitkästä aikaa! Kyllähän niitä tulee täällä kuitenkin ikävä ja kaipailee kotimaan menoa aina ajoittain. Se on jännä miten erikoiselta tuntuu mennä tuttuihin kauppakeskuksiin ja kävästä ihan Suomi-kodissakin moikkaamassa. Oli vähän irrallinen olo, kun ei oikein tiennyt miten suhtautua. Toisaalta se paikka on koti siellä, mutta toisaalta taas meidän koti on nyt täällä. Ehkä sitä oli sitten vähän sekasin, mutta kuulunee asiaan.

Kuvituksena synttäripäivän asua viime viikolta..:)


Huomenna tosiaan olisi suunnitelmissa lähteä aikaisin junalla kohti Göteborgia ja viettää päivä kirjastossa. Mun pitäisi lukea tiistain tuntia varten jonkun verran joistain kirjoista (ja ensin löytää ne) ja koska loppuviikosta en tehnyt mitään koulun eteen, on nyt sitten seuraavat pari päivää kirittävä. Haluan kuitenkin, että koulu alkaa reippaasti alusta alkaen ja mieluummin löysistelee sitten myöhemmin jos tarvis. Nyt on tärkeintä päästä kärryille ja alkaa lukea på svenska.Tämä ilta pyhitetään kuitenkin vielä ihan vaan levolle ja reissusta palautumiselle. Kestihän siinä joku kuutisen tuntia päästä ovelta ovelle ja oli lentokentillä seilailua niin alkoi hieman väsyttää kun istahdettiin autoon Göteborgin päässä. Ei tullut kuitenkaan kerättyä mitään univarantoja viime päivinä..

Ensi yö pitääkin nukkua hyvin niin huomenna jaksaa sitten! :)

2 kommenttia:

  1. Kivaa ekaa kunnon koulupäivää! Meitsiki lähtee vihdoin ja viimein nyt töihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luentoja mulla ei tänään ole, mutta täällä lueskelen ahkerasti. Toivottavasti eka työpäivä meni hyvin!! :) Voitais skypettää illalla niin kerrot lisää!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)