18. helmikuuta 2013

Happy happy, joy joy


Oon niin innoissani seuraavista viikoista. Sain kuulla juuri, että ystäväni on tulossa melko ex tempore tänne meille kylään tasan viikon päästä maanantaina!! :) Aivan parasta. Sen jälkeen reilun viikon päästä saadaan kestitä Miikan perhettä ja pääsiäisenä tänne saapuupi mun perhe. Ja lisäksi on mahdollista, että siinä välissä täällä piipahtaa Suomesta koulukavereitakin. Jeee! Niin sanoinko jo jeeee!Niin kiva päästä näyttämään meidän asuntoa ja kotiseutua läheisille sekä esitellä Göteborgia. Se vasta onkin kaunis ja kiva kaupunki missä me vietetään mieluusti aikaa. Vaikka me viihdytään täällä Ruotsissa hyvin niin on kuitenkin ihana nähdä läheisiä ihmisiä pitkästä aikaa. Olen kuitenkin tottunut olemaan niin paljon kavereiden kanssa sekä koulussa että vapaa-ajalla, että tuntuu kummalliselle välillä kun ne suhteet puuttuvat täällä. Suomessa ollessani näin ihania kummilapsianikin säännöllisin väliajoin ja vaihdoin kuulumisia heidän perheidensä kanssa. Sovin treffejä kavereiden kanssa ja täysin vapaailtoja oli aika harvassa.

Täällä Ruotsissa on  niin paljon omaa aikaa mikä toisaalta on virkistävää, mutta toisaalta taas tuntuu oudolta näin supersosiaaliselle ihmiselle. Ennen niin täysi kalenteri ammottaa tyhjyyttään. Toki, tulin tänne opiskelemaan mitä teenkin koko ajan, mutta eihän se riitä sisällöksi elämälle. Ystävät ja perhe ovat niitä kenen kanssa haluaa kaiken jakaa ja niitä hetkiä kaipaan välillä vaikka skype onkin keksitty. Onneksi täällä on tukiverkostona kuitenkin mun pojat, jotka piristävät päivää!

Nyt kuitenkin olen innoissani tulevista vieraista ja aion opiskella ahkerasti, jotta voin ottaa rennosti heidän saapuessaan. Tavoitteena on selättää myös tämä typerä flunssa, jotta pääsisi liikkumaan. :)

Kivat viikonalut kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)