1. helmikuuta 2013

"Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa"

Ihanaa olla Suomessa!

Täällä on huideltu paikasta toiseen vauhdilla ja vietetty niin laatuaikaa kuin olla ja voi. Niin kivaa olla välillä täälläkin. En ole koneella edes käynyt ennen tätä hetkeä, niin intensiivisesti on tullut puuhattua muita juttuja. Olen nähnyt kavereita ja viettänyt aikaa molempien perheiden kanssa. Parhautta <3
Oltiin tänään Miikan valmistujaisissa ja sain ylpeenä katsella kun toinen sai käteensä todistuksen ja ruusun. Omalla kohdallani siihen hetkee menee vuosi jos toinenkin vielä. Oli kiva pukeutua vähän siistimmin ja laitoinkin mekon päälle. Onnea vielä muru!

Löysin muuten äidin kaapista siskon vanhan takin! Tunnistetaankohan tätä? ;) Kokeilin huvikseni sitä ja sehän sopi päälle. Tykkään sen muotoilusta uuman kohdalla sekä ylös saakka suljettavasta kauluksesta. Vetoketjun voi jättää myös alemmas, jolloin kaulukset taittuvat kauniisti ja laittaa kaulaliinan suoraan iholle. Otinkin takin heti tänään käyttöön ja harkitsen sen nappaamista Ruotsiin, sillä epäilen ettei tälle löydy muita käyttäjiä..
Kaikki siis paremmin kuin hyvin täällä :) Tulin vaan sanomaan pikamoikat, nyt saunomaan ja sitten vaan löhöilyä. Kivat viikonloput!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, todellakin tunnistan! Ota se Ruotsiin ja käytä niin paljon ku sielu sietää :D Toi takki on oikeesti ollut mun mielessä ja oon harmitellut, pitäiskö se jopa myydä, kun käyttöä vaan ei ole tullut. Ostin sen ehkä vähänniinkun hautajaisiin Stockalta syksyllä melkein kahdeksan vuotta sitten. Mut sun päällä se ei näytä ollenskaan synkältä, hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että muistat ;) Löysin sen ihan yllättäen yläkerran vaatehuoneesta ja jostain kummasta päähänpistosta kokeilin. Sen leikkaus tuntui istuvan todella hyvin ja jotenkin tykästyin siihen. Ei ehkä ihan jokapäivän arkitakiksi, mutta muuten käyttökelpoinen :)Otinkin sen jo salaa mukaan, aattelin palauttaa jos kaipaat. Mutta jos sen myydä haluaa niin ihan varmasti menee kaupan, on niin hyvässä kunnossa!

   Poista
 2. En haluu myydä, pidä sinä sitä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin pitää kiitos ainakin sen aikaa kun tulee sille käyttöä! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)