16. tammikuuta 2013

Viininpunaiset housut

Heissan!

Kerroin aikaisemmin Hampuri- postauksessani siitä, että olin löytänyt sieltä kivat viininpunaiset housut ja lupailin niistä kuvia. Nyt olisi semmoiset sitten. Ei ollut mikään kirkkain hetki päivässä, joten värit ovat vähän siihen suuntaan, mutta kyllä näistä jotain varmaan tajuaa :)
Olisin kovin mieluusti yhdistänyt ne johonkin hieman raikkaampaan väriin, vaikka valkoiseen, mutta luettani pesulaput totesin ettei se näin alkuun olisi kovinkaan viisasta. Housut ovat kuulemma erikoisvärjätyt ja menettävät väriään jonkun verran. Siinä taidettiin varoitella juuri värjäämästä mitään (sohvaa, ym.), joten ajattelin suosia aluksi vähän tummempia värejä. Olin hieman tuhma ja pesin ne heti alkuun, mutta ajattelin näin välttäväni pahimmat värjäytymiset. Yleensä pesen farkkuja tosi harvoin, monen kuukauden välein pitääkseni ne mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tuuletus auttaa pitämään ne raikkaina :)

Nämä housut ovat parissa käytössä osoittautuneet tosi hyviksi ja miellyttäviksi päällä. Eivät kiristä ja purista ja joustavatkin jonkun verran. Luulen, että olivat aika nappi ostos. Niin, löysin muuten yhdet sinisen värisetkin uudet farkut pari päivää sitten..;) Ne vasta ovatkin venyvät!

Mukavaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)