22. tammikuuta 2013

Three days in Gothenburg

Moikka!

Mua naurattaa tämä eka kuva niin paljon. Rocky ei halunnut levätä bussissa ensin ollenkaan, kunnes se lopulta löysi hyvä kolon itselleen :D Mitä ahtaampaa, sitä parempi..

Laitoin siskolta joskus saatua kynsilakkaa ensimmäistä kertaa ja tykästyin kovasti. Tämä kuva ehkä huijaa vähän, kyseessä on enemmän oranssiin vivahtava punainen ja ehkä vähän neovihvahteinen. Yleensä valkkaan enemmän pinkin sävyjä, mutta tämä oli kivaa vaihtelua!

No joo, mutta mitäs ollaan viime päivinä tehty? Koulu on ainakin alkanut perehtymisen merkeissä. Sunnuntaina meillä oli kaikille Göteborgiin saapuneille vaihtareille infotilaisuus, joten paikalla oli valtavasti väkeä. Varmasti yli sata ihmistä vähintään. Meille kerrottiin kaikkea yleistä diipadaapaa liittyen järjestelyihin ja porukka oli aivan fiiliksissä saapumisestaan ja puheripuloi ympäri ämpäri. Itse olen tässä jo kerennyt tänne niin orientoitua, että luonteelleeni ei-ominaisesti olin varmasti yksi hiljaisimmista :D En jaksanut oikeen sitä kamalaa hälinää ja häsläämistä vaan oli fiilis ottaa asiat vähän rennommin.

Hostellin vieressä oleva kirkko, oli valtava ja niin hieno!

Mun sali :)

Maanantaina taas pidettiin meille infotilaisuus tiedekunnan puolelta, jolloin yli satapäinen ihmisjoukko supistui noin kymmeneen. Se sopi hyvin mulle, vähän rauhallisempi meno siis! Käytiin taas läpi käytännön juttuja ja lopuksi jokainen sai oman henkilökohtaisen ajan opintoneuvojalle, jolloin käytiin läpi, että kaikki opiskeluasiat ovat kunnossa. Tapasin pari suomalaista tyttöä, saksalaisia, itävaltalaisen, romanialaisen ja islantilaisia. Mukavan oloisia ihmisiä ja tullaan varmaan heidän kanssa koulussa törmäämään vaikka ei niin samoilla kursseilla ollakaan.

Väsynyt tyttö salin ja ruokailun jälkeen

Koulun ohella päivät on täyttyneet Göteborg-hengailusta. Otettiin hostelli sieltä pariksi yöksi kun oli enemmän tapahtumia, ettei tarttenut niin kovin tuhlata aikaa matkailuun. Hyvin toimi eikä tullut edes kalliiksi .

Göteborg on vaan niin kiva kaupunki!! Ja kevättä vielä odotellessa kun tää kaupunki puhkeaa kukkaan. On puistoa, kahviloita, iloisia ihmisiä.. I love this place :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)