6. tammikuuta 2013

Tervehdys luonnonhelmasta


Mehän asutaan tosiaan siis hieman omin sanoin pöpelikössä. Täältä on n. 7km matkaa kauppaan ja Ljungskilen keskustaan. Sieltä sitten junalla kestää Göteborgiin 55 minuuttia. Jos autolla haluaa mennä, niin matkaan menee semmoinen 50 minuuttia kotiovelta keskustaan. Kaikkeen tottuu, mutta nyt talviaikoina toivoisin, että asuttaisiin lähempänä menoa ja melskettä tai että olisi edes katuvalot!

Näkymä asunnon edestä kotitieltäMeidän edustalla on siis iso saari, joka näkyy kuvassakin suoraan edessä. Se on kesäisin todella suosittu! Saaressa on monta pientä mökkiä, jotka ovat lähinnä göteborgilaisten kesämökkeja (:D). Toiset tulevat tänne siis mökkeilemään heh.. Kuitenkin se saari on kätevä paikka koiranulkoilutukseen. Siellä menee polku, joka kiertää koko saaren ympäri. Toiselta puolelta varsinkin on upeat näkymät merelle. Otan kuvia kun taas mennään sinne!


Mun ihanat lenkkiseuralaiset :)

Näistä saa hieman suuntaa sille miten asutaan täällä luonnon helmassa. Odotan kovasti kevättä ja sitä, että päästään korkkaamaan, melkein meidän asunnon kokoinen, terassimme! Luulen, että valitus loppuu siinä vaiheessa aika lyhyeen ;)

Palataan taas!

2 kommenttia:

 1. No mut vähänkö makeet maisemat kuitenkin :) Sun täytyy yrittää joku uusi urhea asenne ottaa noihin koulumatkoihin (ja just vaikka mahdollisuuksien mukaan hoitaa kouluhommat junassa!) ja keskittyä nauttimaan sit kivoista lenkkipoluista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep semmoista yritetään! Uskon kyllä, että mulle tulee luettavaa ja muita tehtäviä, joita voin hoitaa matkalla niin ei tarvitse sitten kotona enää tehdä. Ja voin päivitellä tänne kuulumisia :)

   Eilen oltiinkin lenkillä täällä ekaa kertaa ja oli ihan mukavaa. Rockykin hölkkäili vieressä reippaasti. Luultiin, että se olisi ollut ihan naatti sen jälkeen, mutta tyyppi innostuikin vielä leikkimään koko illan! Outo lintu..

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)