14. tammikuuta 2013

Sunnuntaisiivoilua

Moikka!

Nousin tänään rytmeihini nähden äärimmäisen aikaisin, jo puoli kahdeksalta!! Yleensä nukutaan johonkin kymmeneen yhteentoista ja sitten yritetään piristyä puoleenpäivään mennessä. Asiaan vaikuttaaa tietysti kovasti myös nukkumaanmenoaika, joka voisi pikkasen hilautua aikaisempaan. Nyt kuitenkin tänään heräsin puhelimen pirinään, ja hetken siinä rupateltuani, tunsin oloni ihan pirteäksi. Olipas outoa nousta näin aikaisin vaikka olen tosi innoissani siitä kuinka paljon päivään tuli lisää aikaa! Puhuttiinkin eilen siitä, että olisi kiva muokata rytmejä niin, että jaksaisi nousta jo siinä yhdeksän aikaan. On se raskasta, I know ;)

Eilinen kului aika lailla siivouspuuhissa. Siivottiin kunnolla täällä ekaa kertaa ja oli ihanaa saada oma kädenjälki tänne näkyviin. Olihan tämä jo harvinaisen siisti ja uudennäköinen asunto kun tultiin, mutta oma siivous ei tee koskaan pahaa. Samalla saatiin myös laitettua uusi hyllykkö paikoilleen, joka ostettiin Kööpenhaminan paluumatkalla Ikeasta. Sopii muuten paremmin kuin hyvin tonne ja oonkin ilonen, että Miikka sen  kehotti hankkimaan. Olin jo ihan väsynyt reissaamisesta ja nälkäkin alkoi hiipimään, joten kun täydellistä yksilöä ei tullut eteeni, olin jo valmis luovuttamaan. Onneksi tsekattiin kuitenkin löytönurkkaus ja sieltähän tämä vasemmalla allaskaapin ja seinän välissä sijaitseva hyllykkö/kaappi löytyikin alennuksesta.Tänään otan missiokseni harjata Rocky perinpohjin. Tyyppi näyttää ulkoisesti varmaan juuri harjatulta, mutta todellisuus on toinen. Aion ottaa furminaattorin käteeni ja kitkeä kaikki takut pojan karvoista! Ne on siellä piilossa niin ettei huomaa kuin vasta harjatessa. Otin jo eilen "ennen"- kuvan ja tarkoituksena olisi ottaa operaation jälkeenkin kuva. Katotaan näkyykö mitään eroa edes :D

Näin unisena pörrökasa kömpi äsken olkkarin puolelle makkarista, taitaa meillä kaikki olla aika unisia aamuisin. Rocky päätti todistaa tämän vielä ja köllähti äsken viereen nukkumaan. Ja se kello oli? Kymmenen..

Kivaa viikonalkua sinne! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)