3. tammikuuta 2013

Perillä ollaan :)

Hellurei,

Ja terkut Ljungskilestä! Täällä puolenvuoden kodissa ollaan nyt sitten päivä vietetty. Aamu alkoi kukonlaulun aikaan buffetilla ja siitä lähdettiin ajelemaan kuuden jälkeen. Matka kesti melko pitkään, mutta onneksi vasta lopussa alkoi mennä hermot :D Pysähdeltiin melko tiheään varsinkin aluksi suunnattoman väsymyksen vuoksi ja vaihdeltiin kuskia. Ensimmäiset kaksi tuntia oli ihan pilkkopimeetä, joka luonnollisesti tekee ajamisesta raskaampaa. Siinä kun on takana semmoset viiden tunnin yöunet niin vähän rupesivat luomet lurpsahtelemaan. Pikkunokoset vuorotellen, sekä kahvi auttoivat jaksamaan perille!


Kaunis tuikkukulho olkkarissa, voisin ottaa Suomen kotiinkin ;)Olin niin innoissaan kun saavuttiin ettei mitään rajaa. Täällä paistoi aurinko täydeltä taivaalta ja ollaan plussakeleillä. Meri kimalteli vieressä kun ajeltiin kotitietä perille, niin upeeta! Otan ihan lähipäivinä kuvia lisää täältä lähistöltä, jotta tekin näette mistä puhun. Toivottavasti aurinko paistaisi silloin vielä sopivasti :)

Räpsäisy meidän lounaastaOn tässä pöpelikössä asumisessa huonotkin puolensa: kun ilta tulee, on pilkkopimeää. Täällä ei ole mitään pihavaloja eikä katulamppuja, joten kauhistuttaa jo nyt ajatus illan koiralenkistä. Valoisalla kun voisi mennä tosta siltaa pitkin saareen kävelemään, mutta näin illalla en tiedä missä täällä pystyisi kävellä. Ajatuksena olisi tästä eteenpäin, että nyt nämä pimeimmät kuukaudet käytetään Rockya eniten aamulla ja päivällä ja illalla ihan vain lyhyesti sillä taskulamppuillu ei todellakaan ole tämän hermoheikkoisen mielestä kiva juttu.

Huomenna lähdetään tutustumaan lähikaupunkiin Uddevallaan tai sitten mennään Göteborgiin, vielä ei olla päätetty. Antaa aamun fiiliksen päättää se sitten! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)