15. tammikuuta 2013

Operaatio Rockyn harjaus

It's done!

Olen jo pitkään miettinyt, että olisi aika harjata tuo meidän turre perusteellisesti. Se ei siitä sen kummemmin tykkää, joten en miellä sitä mukavaksi jokailtaiseksi rutiiniksi. Lähinnä se on hetki jolloin koira ahdistuu ja lopulta vähän omistajansakin.

Jo pennusta asti olen yrittänyt totuttaa Rockya harjaukseen, mutta jossain on kai menty vikaan kun ei toimi. Paras hetki harjailuun on luonnollisesti koiran ollessa tosi väsynyt, mutta tänään jouduin tekemään sen Rockyn ollessa valppaimmillaan. Toissapäiväisen siivouksen jälkeen en halunnut sisälle mitään karvoja, joten menin hoitamaan operaation terassille. Motivaatio iski siinä puoliltapäivin, joten eihän sitä voinut jättää käyttämättä.


ENNEN:
Näyttää varmaan ihan harjatulta? Tosi usein käy niin, että ihmiset kyselevät Rockyn harjauksesta ja epäilevät meidän harjaavan sitä päivittäin. Olisihan se kiva ottaa siitä kunnia, mutta pakko on aina myöntää ettei asia ihan näin ole..


JÄLKEEN:

   En tiedä olenko ainoa, mutta mun mielestä toi koira näyttää vain isommalta, jos mahdollista?! :D Lopputulos on kuitenkin lähes takuton ja kaiken kruunasi koiran peseminen ihanan tuoksuisella Pet Headillä.


Voiko yhtään enempää näyttää paralta :(

Tältä se näyttää pesun jälkeen, viuhahteleva karvakasa!

<3
Nyt on taas projekti hetkeksi ohi, tosin tällä kertaa ajattelin, että voisi alkaa mieluummin viikottain harjailemaan kuin yhdellä kertaa  enemmän. Säästyisipä koirakin traumoilta ja olisi vähemmän hommaa kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)