29. tammikuuta 2013

Loppuviikon suunnitelmia;)

Eilinen kului pitkälti siivouspuuhissa. Leikin kotihengetärtä hoitamalla lähes kaikki kotityöt mitä voi keksiä. Imuroin asunnon, pesin vessan ja kolme koneellista pyykkiä, tiskasin valtavan tiskivuoren ja vaikka mitä muuta. Siinähän se päivä sitten menikin "leppoisasti". Sinänsä siivous on ihan mukavaa puuhaa kyllä ja varsinkin siivouksen lopussa on aina hyvä fiilis ja kiva olla puhtaassa kodissa.


Nyt tällä kertaa siivoukseen on myös ihan erityinen syy. Mun mielestä on kiva olla siistissä kodissa, mutta parasta on jos palaa reissulta siistiin kotiin. Se fiilis mikä siitä tulee on ihana :) Meillä on siis reissu tiedossa, joka alkaa huomenna ja päättyy sunnuntaina. Me mennään käymään Suomessa!! Iiiiiik :) Ihan ex tempore hupireissu ei sinänsä ole tiedossa vaan syynä on mun ihanan Miikan valmistuminen! Mennään juhlistamaan sitä sekä tietysti näkemään perhettä ja kavereita. Ihan huippuviikko siis tulossa!

Johan tässä on kuukausi ulkomailla oltu, aika on mennyt nopeesti. En ollut aiemmin suunnitellut käyväni Suomessa, mutta nyt sattui hyvä sauma tähän väliin vähäisen koulun ja aikataulun vuoksi niin päätin lähteä mukaan. Tänään vielä tiedossa ensimmäinen luento, joka on ruotsiksi (apua) ja sitten kotiin hoitamaan pakkailut loppuun. En varmaan Suomesta kerkeä paljonkaan kirjoittelemaan, katsotaan miten käy. :)

Aamulla suunta kohti lentokenttää ja sitten Suomeen. Jännää, kivaa ja ihanaa! 

2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa ja tutuille terkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kerrotaan! Voit vieläkin ottaa sen pikalennon Suomeen viikonlopuksi;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)