25. tammikuuta 2013

Let there be light

Heipsan!

Tällä viikolla olen huomannut selvän eron edelliseen, on  ollut paljon täysaurinkoisia päiviä! Jee, tässähän tulee jo ihan kevätfiilistä. On mahtavaa herätä aamulla auringonsäteisiin ja huomata kuinka lumi kiiltelee upeasti. Ihan eri fiilis tehdä mitään, kun on aurinkoista. Tänään näköjään taas on sitten ihan pilvinen päivä, mutta voisin hetkeksi palata ajatuksiin auringosta kuvien kautta.

Tämä paikka sijaitsee siis Ljungskilen keskustan vieressä olevalla mäellä. Sieltä löytyi meren rannasta aivan ihana ravintola, missä on pakko käydä sitten kesän tullessa.Mites nämä hotellihuoneet! Noihin huoneisiin tullaan oikealta sisään ja siinä avautuu huikea merimaisema. Huomasinpa vielä, että niiden parveketerasseilta menee tikkat veteen. Eli aamulla voi heräämisen jälkeen olla vaikka minuutissa vedessä. Wou :)


 Keskeltä asuinaluetta, löytyi pieni hautausmaa. Jännä sijainti, mutta ei se hirveästi pistänyt silmään ihan vaan kokonsakaan vuoksi.

.Tämmöisiä aurinkoisen päivän kuvia tuli otettua. Mennään  varmasti vielä tuolle alueelle kävelemään, sen verran upea paikka oli. Niin siellä oli muuten todella hienoja talojakin, yksi hienoimmista mitä olen nähnyt. Ei mitään hulppeita kivitaloja vaan valtavia koristeltuja puutaloja. Äiti tykkäisi varmaan ainakin hirveästi;) En viitsinyt niitä asuntoja kuvailla, vaikka ehkä melkeen pakko ottaa joku kuva kauempaa joskus muistoksi!

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Jee aurinko, täälläkin poikkeuksellisesti paistoi koko pitkän päivän, mikä oli erityisen kiva kun kierreltiin eläintarhaa ulkona tietty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, hyvät ilmat sattu sitten! :) Nyt on taas ollut pilvistä pari päivää sniif..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)