28. tammikuuta 2013

Lauantain reissu suuntautui...

..Osloon! Matkaa oli tosiaan semmoinen 220 kilometriä, joka taittui reilussa kahdessa tunnissa. Suoraa tietä vain posotettiin, joten nopeudet olivat aika suuria. Lähdettiin vasta puoliltapäivin, joten vietettiin yhden iltapäivän verran aikaa siellä. Eihän siinä huikeasti nähnyt, mutta sai vähän tuntumaa minkälainen kaupunki on kyseessä. Ensimmäisenä meitä tervehti seuraavanlainen maisema:

Ei kovin houkutteleva sinänsä, mutta eihän se kaupunki oikeasti ton näkönen ollut. Paljon kivempi ja kotoisampi :)

 Ratikoita meni paljon ympäriinsä, ihan niinkuin Göteborgissa ja miksei Helsingissäkin.Olin metsästämässä uutta laukkua, ja siksi näin innostunut ;) Keli oli tosi räntäinen, joten kuljin lumiukon näköisenä eteenpäin.Hieno leijonalinna, haluan omalle pihalle kanssa tuommoisen patsaan. Mistäköhän löytäisi :D En tosin tiedä yhtään mikä tarina tämän linnan taustalla on, mutta ihan keskustassa se sijaitsi.


Keli oli tosiaan melko ikävä ja lunta/räntää tuprutti naamaan urakalla, joten en turhan paljon kuvia ottanut. Ensin meinasin suosiolla jättää kameran suojuksiinsa, mutta pitihän se jotenkin ikuistaa reissu Osloon. Kaupunki tuntui tosiaan mukavalta ja mieluusti käyn joskus uudelleen tutustumassa lisää. Toisella kertaa olisi vaan helpompi toteuttaa se ilman koiraa tai sitten keväämällä, jolloin koiran kanssa on mukavampi olla ulkona. Kyllähän me ihan surutta kuskataan Rockya kauppakeskuksiin, mutta mihinkään ruokapaikkoihin sitä ei saa eikä viitsi viedä. On välillä ikävä syödä jotain vain nopeasti kun olisi kiva istahtaa alas ravintolaan ja katsella sieltä kaupungin menoa. Kesällä kaikki helpottuu kun koiran kanssa voi usein mennä terasseille istuskelemaan ja syömään :)

Oli muuten ihana päivä eilen!! Aamusta iltaan puuhattiin kaikkea mukavaa ja syötiin hyvin. Ihan paras synttäripäivä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)