11. tammikuuta 2013

Kevään opinnot

Heissan!

Kävin ennen Hampurin reissua Göteborgissa juttelemassa jonkin sortin opintoneuvojan kanssa tulevista opinnoistani. Niissä oli käynyt jo aiemmin suuri kömmähdys heidän puoleltaan ja näin ollen meidän oli viime kuukausien aikana tarvinnut käydä läpi muita vaihtoehtoja mitä voisin opiskella.
Opintoneuvoja oli todella ystävällinen ja halusi saada asiat kuntoon mahdollisimman hyvin. Olin valinnut jo aiemmin sähköpostitse kömmähdyksen jälkeen uudet tulevat opinnot ja me käytiin sitten yhdessä läpi
sitä ovatko ne vieläkin hyvät vaihtoehdot. Olin tyytyväinen ja löimme asiat lukkoon.

Huivi on lahja ihanalta ystävältä, oon niin ihastunut tähän väriin!! :)Yleensä Göteborgin yliopistossa käydään yhtä kurssia kerrallaan ja hoidetaan se alusta loppuun, sitten vasta aloitetaan toinen kurssi. Mun kurssit menee hieman eritavalla, ja painotus on kursseista johtuen enemmän loppukeväälle. Yksi iso kokonaisuus on koko kevään ruotsiksi ja sen lisäksi tulee kaksi pienempää kurssia maaliskuusta lähtien englanniksi. Näin ollen, on tällä neidillä koulua tammikuusta maaliskuun puoleenväliin kerran viikossa kolme tuntia (!). Eli ei ihan sama meininki kuin Suomessa..:D

Loppukevät tulee varmasti olemaan kuitenkin hektisempi ja koulutäyteisempi. Itse läsnäolojen lisäksi on yliopistoissa luonnollisesti painotus omaan opiskeluun ja joudun varmasti pähkäilemään monenkin vieraskielisen kirjan tai esseen parissa. Luulen siis, ettei tästä superhelppo kevät tule, mutta tuskin mikään vaikeinkaan. Aika näyttää sitten!

Täällä ollaan vielä Hampurissa ja huomenna olisi tarkoitus siirtyä Kööpenhaminaan yhdeksi yöksi. Tänne tulo kesti sen kahdeksan tuntia niin päätettiin takas tullessa yöpyä yksi yö matkan varrella. Näkeepähän vähän Kööpenhaminaakin sitten kaupunkina. Näytän Hampurista kuvia kunhan kerkeän käymään niitä läpi :)

Hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)