1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta 2013!


Meidän uusi vuosi kului mukavissa merkeissä mun äidin luona mihin oltiin kutsuttu muutama ystävä. Syötiin nakkeja ja perunasalaattia, juotiin skumppaa ja juteltiin koko ilta. Taisi jopa mennä yön puolelle, kun joskus siinä neljän aikaan ummistin silmäni. Oli niin rentouttava ja kiva ilta, että olin tosi ilonen valitessani "koti-illan" muiden riekuntojen sijaan ;)

Me valettiin eilen myös tinaa. Viime kerrasta onkin jo varmaan kymmenen vuotta omalla kohdallani!
Tänään onkin sitten viimeinen ilta Suomessa ennen lähtöä. Huomenna neljän aikaan suunnataan auton nokka kohti Turkua ja kahdeksalta hypätään laivan kyytiin. Laivalla ollaan yön yli ja torstai-aamuna kukonlaulun aikaan lähdetään Tukholmasta ajelemaan kohti Göteborgia.

Nyt ekaa kertaa alkaa oikeasti tajuta, että ollaan kohta lähdössä. Fiilikset ovat laidasta laitaan, mutta päällimmäisenä on kuitenkin innostus!

Huomenna varmaan kertoilen kuulumisia laivalta eli huomisiin! :)


4 kommenttia:

 1. Nähdäänpä vielä pikapikaa huomenissa silti! Hienostihan te saitte pakkailut hoidettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ja just selvittiin joo. Kohta vuorossa operaatio Autontäyttö. Toivottavasti kaikki mahtuu :D Nähdään yhdeltä jos pääset!

   Poista
 2. Voi mummon muruja, olette kumpikin niin söpöjä! Kuulinkin jo, että puolivälissä uutta kotia ollaan, toivottavasti kohta turvallisesti perillä!

  VastaaPoista
 3. Itse olet söpö! Täällä ollaan joo, täytyykin laittaa lähiseuduista kuvia tänne, toi meri näkyy tänne ajellessa niin kivasti :)

  VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)