19. tammikuuta 2013

Friskis&Svettis

Kymmenen pistettä sille, joka tietää missä oltiin ;)

Olenkin kertonut salikortista, jonka ostin toiselta vaihtarilta. Se salikortti on yliopistoliikuntaan Fysikenille Göteborgin keskustaan, missä ryhdyn käymään mahdollisuuksien mukaan. Kävin hakemassa sen kortin jokunen päivä sitten ja samalla sain saliesittelyn. Vaikuttaa isolta, suositulta ja kivalta salilta!

Sisääntulon edessä on iso halli, jossa löytyy kaikkia mahdollisia laitteita ja siitä pääsee yläparvelle, josta löytyy kasa juoksumattoja ja muita lämmittelylaitteita. Parasta kuitenkin oli mahdollisuus päästä enemmän omaan rauhaan sivuhuoneisiin, joita löytyykin muutama kappalle. Yhdessä on jonkun verran salilaitteita ja toisessa lämppärilaitteita sekä iso venyttelytila. Luulen, että viihdyn niissä isoakin tilaa paremmin :)

Mutta siis, piti tulla kertomaan ihan toisesta salikerrasta. Oltiin nimittäin Miikan kanssa pari päivää sitten testaamaan Friskis&Svettis "lähi"sali Uddevallassa. Sinne ajaa meiltä noin vartin verran. Ensivaikutelma oli ihan hyvä perussali ja sitä se vaikuttikin olevan. Ehkä hieman uimahallisali-viboja, mutta eikai se paha juttu ole. Laitteita oli melko hyvin, joista osa uudempia ja osa vanhempia. Lämmittelin juoksumatolla, jonka epäilin välillä hajoavan alleni..Muuten kuitenkin laitteet toimivat odotetusti ja olin tyytyväinen. Porukka siellä oli rennonoloista, eivät tuntuneet ottavan salilla käyntiä niin ns. tosissaan. Oli hupparia päällä ja hiuksia auki, vähän semmoista meininkiä. Itse tykkään tehdä vähän ehkäpä enemmän tuloshakuisesti tai miten sen nyt hyvin sanoisi. Tukka ponnarilla niin, että saa kunnon hien ja treeni tuntuu myöhemmin. Kuitenkin sali sai plussaa kotoisuudellaan ja voi olla, että käyn sielläkin vielä etäisyydensä vuoksi!

Keräsin vielä motivaatiokuvia ja -tekstejä, jotka kuvastavat sitä miksi itse tykkään kovin käydä salilla :)


Pinterest/ Reasons to be fit
Tänään pitäisi toivottavasti päästä taas salille ja vielä ekaa kertaa sinne Fysikenille. Jännää!!

2 kommenttia:

  1. Treeni-iloa, mekin meinataan tänään vihdoin lenkille tonne loskan keskelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hienoa! Ihanko meinaat pojankin saada mukaan? Viel Spass! :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)