2. tammikuuta 2013

Bye bye Finland!

Terkkuja laivasta!

Matkan päällä ollaan nyt siis :) Onpa jännää!! Lähdettiin tänään neljän maissa ajelemaan Turkuun laivaa kohti. Matka sujui melko mallikkaasti ja säästyttiin kaikilta ongelmilta. Tämä päivä on muuten ollut melko vauhdikas viimeisten järkkäilyiden osalta. Kaikesta selvittiin kuitenkin kunnialla ja nyt voi hyvällä mielellä lähteä Ruotsin kotia kohti.

Meillä on laivamatkalla (ja tietysti muutenkin reissussa) mukana ensikertalainen, Rocky nimittäin. Tyyppi ei ole ikinä ennen ollut risteilyllä mukana. Ei kai se sinänsä ihme ole, harva koira kai risteilykonkari on;) Viime kesänä oltiin tosin purjehtimassa mikä sujui tosi hyvin ja toivottavasti loi pohjaa tälle kokemukselle.
Toistaiseksi Rocky on selvinnyt hyvin vaikkakin haukkurefleksi toimii täällä hytissä vähän turhankin hyvin. Tänne kuuluu keulan kaikki kolinat ja meteli, joten ei ole helpointa tolle turrelle. Onneksi kuitenkin kelin pitäisi olla ok, joten toivon ettei keinuntaa ole luvassa!Sain ihanan joululahjan mukaan kaverilta!!

Nyt illan ohjelmassa taitaa olla ihan vain lepäilyä ja lukemista. Otettiin omat eväät mukaan ettei tartte jättää haukkua yksin hyttiin. Aamulla (6am) meillä tosin on buffetaamiainen, mikä käydään vetäisemässä napaan, jotta jaksaa ajella Göteborgiin.

Mukavaa illanjatkoa! :)


4 kommenttia:

 1. Hihii voihan laivakoira Rocky, mummon muru sanois joku! Buen viajee edelleen, kiva näinkin reaaliaikainen tilannepäivitys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika selvisi hyvin yön yli, melko reipas tapaus siis.:) Täällä ajellaan kohta Södermalmilla!

   Poista
 2. Hyvä, että matka sujui rattoisasti! Olettekos jo kotiutunut merenrantamökkiinne?

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan joo! Tää on niin söpö ja aurinko paisto vielä kauniisti kun tultiin. Saa nähdä vaan kuinka pimeää tänne tulee kun ei oo katuvaloja ainakaan asunnon vieressä.. :P

  VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)