18. tammikuuta 2013

Aavesaari

Ciao!

Haluttiin eilen lähteä pidemmälle kävelylle ja vaihtoehdoksi muodostui pitkästä aikaa viereinen saari. Kyseessä ei ole mikään päätähuimaavan iso saari, mutta kyllä siitä tulee kilometreissä jotain kolmen luokkaa kun sen kiertää. Lumi tekee tietysti omat haasteensa kävelyn raskauteen sekä ylämäet. Pidettiin Rocky siellä kiinni koko ajan, sääntöjen mukaan, mutta matkalla saareen tyyppi päässi riehumaan lumeen vapaana pallon kanssa. :)
Oli tarkoitus kävellä ripeästi, mutta itse unohduin aina kuvailemaan mikä aiheutti toisen osapuolen kylmettymistä. Hups :DTuolla on niin upeat maisemat, että huh! Varsinkin toiselta puolelta ne avautuu todella hienosti ja puut heijastuvat veteen. Vedessä uiskentelee joutsenia ihan lähellä rantaakin. Voin vaan kuvitella miltä paikka näyttää kesällä. Toivon, että silloin sieltä löytyy tilaa laiturilta vielä mulle eivätkä kesäasukkaat ole valloittaneet kaikkea. Haluan mennä sinne istuskelemaan, katselemaan maisemia ja haaveilemaan.

Toisaalta saari on varsinkin näin talvisaikaan hieman aavemainen. Tyhjiä taloja, vanhanajan leikkikenttiä, ikivanha golfauto pihalla.. Ekan kerran käydessäni tuli hieman kummallinen olo, mutta toisella kertaa siihen oli jo tottunut. Huvittavinta oli nähdä yksi päivä mies huristelemassa ränsistynyttä siltaa pitkin sillä golfautolla!! Luulin, että se on jo jotain museokamaa. Outoja juttuja tapahtuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)