5. tammikuuta 2013

Aamiainen Tiffanylla

Kukkuu!

Arvatkaas vaan mikä leffa katottiin eilen ;)

Ollaan aika innostuneita katsomaan elokuvia kotosalla, mahdollisuuksien mukaan monta kertaa viikossakin. Eilen illalla tuli kummallekin semmonen fiilis, että olisi kiva lösähtää sohvalle ja katsoa joku leffa. Miikka keksi, että voitaisiin hankkia Netflix, jonka kautta pystyy katsella tosi monia leffoja ja kai sarjojakin. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen ja sen jälkeen maksaa ilmeisesti 8e/kk. Meidän tahdilla se maksaisi itsensä nopeasti takaisin. Katsellaan nyt ainakin tämä eka kuukausi miten toimivalta systeemi tuntuu ja sitten sen voi lopettaa, jos ei olekaan oma juttu. Luulen kyllä, että ei luovuta siitä sillä niin helpolta sen käyttö eilen tuntui!

Kuva google.com


Katsottiin eilen siis Aamiainen Tiffanylla: elokuva, jonka olen jo piiitkään halunnut nähdä! Kulttimaineen saanut elokuva on kutkuttanut vaikkakin olin hieman skeptinen josko näinkin vanha leffa vielä innostaisi. Kuitenkin se oli todella hauska leffa ja voisin milloin vain katsoa uudelleen! En yhtään ihmettele miksi niin moni siitä tykkää :)

Täällä alkaa elämä pikkuhiljaa asettua uomiinsa. Tänään ollaan vain lekoteltu ja purettu loppuja tavaroita. Kävästiin me tossa viereisessä kaupungissakin Uddevallassa pyörähtämässä, mutta olisi tietysti ollut hyvä tajuta ettei lauantai-iltana kaupat ole normaaliin tapaan auki. Oltiin kyllä jo puoli viiden aikaan, mutta osa oli mennyt jo neljältä kiinni. Löydettiin paluumatkalla todella iso kauppakeskus, jossa varmasti tullaan vielä käymään. Matkaa kotoa n.10 minsaa ja siellä on valtavasti kauppoja Bauhausista ja Jyskistä vaatekauppohin.

Huomenna laitan pari kuvaa todistamaan kuinka pöpelikössä asutaan! Näin talvisaikaan ei mitenkään ihan ideaali, mutta kesäaikaan varmasti tosi paljon kivempi :)

2 kommenttia:

  1. AamiNainen Tiffanyllä on mainiota viihdettä! Netflix sopineekin teidän tilanteeseen aika loistavasti, ei tarvitse turhia laittomuuksiin nojautua tahi leffavuokraamoihin raahautua (jos siellä edes on sellainen?). Varmasti mukava ylläri tuo kauppakeskus ja sen tuoma sivistyksen läheisyys!

    VastaaPoista
  2. Me katottiin heti eilen jo toinen leffa ja tänään illalla ilmeisesti kolmas, leffahirmut pääsee vauhtiin! Kauppakeskus oli aikamoinen löytö kyllä. Me tarvittais kylppäriin joku laatikosto mun kosmetiikalle (jota on melko paljon), joten mennään varmasti tuoltapäin etsimään siihen ratkaisua joku päivä :)

    VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)