31. joulukuuta 2012

Viimeinen yö omassa kodissa :)

No niin!

Nyt alkaa kotona näyttää siltä miltä pitäisi just ennen lähtöä. Tänään on tapahtunut mun silmissä huikein edistys ja ollaan oikeasti (!) loppusuoralla.

Jo pitkään on ollut semmonen fiilis, että työt ei lopu sitä tekevälle. Tämä pakkailu on vienyt ihan mehut ja ollut välillä tosi turhauttavaa. Toisaalta taas on ollut hauska löytää vanhoja päiväkotiaikaisia tarinoita ja käydä läpi vaatekaappia. Kuitenkin nyt kun tavoitteena on ollut tyhjentää kaikki kaapit, voin sanoa, että on tullut aika monesti mietittyä semmosta roskalavaa tohon pihalle, johon vaan kippaisi kaikki tavarat! Luojan kiitos, Miikka on pelastanut mut siltä ;)


Mutta siis, mitä tänään on tapahtunut. Ollaan saatu vihdoin tyhjennettyä joka ikinen kaappi ja hylly ja kerättyä kasoja pöydille pakkausta varten. Sen jälkeen ollaan myös pakattu ne kaikki ja nyt viimeisimpänä ollaan tehty asunnon suursiivous! Kaikki kaapit ja ovet on pesty, ovenkarmit pyyhitty ja vessan tehopesin jo muutama päivä sitten. Tällä hetkellä on äänestä päätellen imurointi käynnissä, tulin itse hieman lepäilemään..:D

Fiilis on aikalailla mahtava. Asunto on pikkuhiljaa valmis ja nyt voidaan pari päivää vain lepäillä ja olla perheen kanssa. :) Mennään huomenna yöksi mun perheen luo ja tiistaina näillä näkymin siirrytään Miikan perheen luo yökyläilemään. Ajateltiin, että on kivempi nukkua jossain muualla kuin täällä hieman jo kolkossa asunnossa. Aikataulu meni aikalailla nappiin, en olisi ikinä uskonut!

Enää pari yötä ja sitten starttaa auto. Jeeee!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)