1. joulukuuta 2012

Uutta tuulta elämään!

Heippa kaikki!

Jo pitkään oon pyöritellyt päässäni, josko sitä alkaisi kirjoittamaan blogia. Puolitoista vuotta muita blogeja seurailtua, on into kasvanut koko ajan. Mulle nämä ovat hauskaa ajanvietettä, piristystä ja niistä saa inspiraatiota. Toisaalta on kiva myös seurata kavereiden pidempiä ulkomaanmatkoja tai vaihtoja. Tätä tarkoitusta varten syntyi myös lähtemistä kuvastava Siipien helinää -blogi. Tiedossa kun on puolenvuoden vaihtoaika Ruotsin Göteborgissa tammikuusta lähtien.Valmisteluita alettiin tekemään jo jokunen kuukausi sitten, ensin ihan kevyesti listaamalla ylös mitä kaikkea on tärkeä muistaa tehdä. Sen jälkeen koulukiireet veivät huomion, mutta nyt taas viimeisen tentin ollessa takana on aika ottaa härkää sarvista kiinni. Meillä on jo asunto tiedossa onneksi, kiitos Miikan isän ahkeran selvittämisen, mutta muuten tässä riittää yhtä sun toista pientä näperrettävää. Mikäs siinä, intoa on onneksi tehdäkin! :)

Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän matkaa! Täällä tulee olemaan päivityksiä lähtövalmisteluista, sopeutumisesta uuteen kotiin, opiskeluista ja varmasti kaikesta mitä mielessä pyörii matkan aikana. Ja kun yksi joulufriikki olen, niin ehkä täällä näkyy hieman myös hehkutusta joulusta!

-Rosita


2 kommenttia:

  1. Hyvä! Lisää blogeja mulle seurailtavaksi :D Jajee, Göteborgiin sitten teitä moikkaa! Äiti väitti, että Göteborgista Köpikseen pääsis jopa jossain vartissa, voiko olla? Pitää ottaa selvää, enivei eipä ole pitkästi, tekee jo mieli reissuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuut/tuutte sit ihmeessä! Mä en siitä Köpiksestä tiedä, että vartissako ihan muka pääsisi.. Täytynee testata ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)