14. joulukuuta 2012

Tuuliviiri viipottaa

Heipparallaa!

Täällä on menty kuin tuuliviiri pari päivää. Oon ollut aamusta iltaan menossa, joko töissä, hoitamassa lähtövalmisteluja tai nähnyt kavereita. Pikkasen alkaa jo kropassakin tuntua ja lepopäivä olisi ihana! Sellanen näyttäisi tosin olevan vasta jouluaaton tienoilla seuraavan kerran. Ei sinänsä, joidenkin mielestä pakkailukin voisi olla enemmän lepoa kuin työtä :)

Kävin pari päivää sitten vihdoin ja viimein ottamassa jäykkäkouristusrokotteen. Se olisi pitänyt ottaa jo pari vuotta sitten, mutta oli jotenkin päässyt unohtumaan. Rokotteesta seurauksena sain sitten punaisen ja turvonneen käsivarren, joka vielä tuntuu oudon lämpimältä. Tänään aamulla mittasin lämpöni ja olihan se noussut 37,2 asteeseen. Toivottavasti olisi vain rokotteen aiheuttamaa ja tämä menisi pian ohi!

Vitsi, tänään oli mun vika työpäivä. Oli tosi haikea olo lähteä sieltä vaikka varmasti menen vielä käymään paikan päällä. Kuusi vuotta on näin jälkikäteen ajateltuna mennyt nopeasti vaikka matkan varrelle on sattunut vaikka mitä tapahtumia. Kiva kuitenkin, että sai sen hoidettua kunnialla loppuun ja nyt voi oikeasti enää keskittyä joulun odotukseen ja tavaroiden pakkaamiseen. Siellähän se lähtö jo kolkuttelee ovella ;)

Sunnuntaina olisi pikavisiitti Göteborgiin! Otan sieltä sitten kuvia tännekin, onhan se kivempi lukea tekstiä kuvien kanssa kuitenkin..

-Rosita

2 kommenttia:

  1. Kuulinkin tästä pikavisiitista.. Hyvää matkaa, toivottavasti koti paljastuu yhtä kivaksi kuin kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Täällä sitä kukutaan vielä hereillä yhdentoista aikaan, kun herätys on neljältä aamuyöllä. Ollut päivä taas täynnä ohjelmaa niin päästiin just vasta kotiin :) Skypetetään vaikka maanantaina!

    VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)