12. joulukuuta 2012

Lumiviidakko

Moikka!

Oltiin viime viikolla koiran kanssa lenkillä lähimetsässä ja päästiin ihastelemaan kuinka kaunista sitä talvella voi ollakaan. Oli melko leuto sää, mutta lunta oli paljon ja ihana keli ulkoilla. Sitä arvostaa kovin, kun ton hauvan kanssa on kuitenkin mentävä ulos säällä kuin säällä.

Mä tykkään ulkoilla tosi paljon, mutta pakko myöntää, ettei aina tosiaankaan huvittaisi lähteä ulos. Jos on ollut pitkän päivän menossa niin se koiralenkki ei aina ole se houkuttelevin vaihtoehto kotiin päästyäni, mutta sitä tulee tosi hyvä fiilis kuitenkin lenkin jälkeen! Lenkkeily piristää paljon ja harvemmin sitä on huonommalla tuulella kuin lähtiessä. Eniten arvostan viikonlopun rauhallisia kävelyjä ja hetkiä kun ei tarvitse kellosta katsoa millon pitäisi palata. On kiva vaan haahuilla lähimaastossa ja kävellä sinne minne jalat vie. Tahti on sillon melko leppoisaa tosin, mutta ei sitä aina tartte kieli vyön alla mennä. Ja kokemuksesta voin kertoa, että sain kerran kirjaimellisesti vetää koiraa perässä yli 30 minuutin power walkin jälkeen.. Rocky siis jaksaa ulkoilla vaikka kuinka, mutta semmosella normaalilla tahdilla. Pitkiä juoksuja ei olla voitu tehdä ja kävelylenkeillä on otettava huomioon koirankin jaksaminen. Peruskävelyllä voidaan olla vaikka kuinka pitkään.

Rocky <3Jos on aikaa olla ulkona lämpimästi pukeutuneena niin kyllä se talvi (luminen siis) on ihana vuodenaika! Farkut ei innosta mua yhtään tällä hetkellä just sen kylmyyden takia, mutta koiran kanssa lähden hyvin pukeutuneena mieluusti ulos. Kai se niin vaan on, että omalla pukeutumisellaan voi vaikuttaa hyvinkin miten sen talven kokee. :)

Aurinkoa odotellen,
Rosita


2 kommenttia:

  1. Onpa hyviä kuvia Rockysta! Pian nähdään, puppe!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Rocky odottaa jo rapsuttajaa takaisin. Menee varmaan ihan sekaisin kun näätte :)

    VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)