11. joulukuuta 2012

Ihanan kummipojan yökyläily

Hellurei!

Enää pari viikkoa jouluun! Ja kolmisen viikkoa meidän lähtöön iik.. Eihän sitä voi ihan käsittää niin eipä sitten jännitäkään. Olin itestäni tosi ylpeä eilen kun sain pari pienen pientä pahvilaatikkoa pakattua. Siitä se lähtee :D

Mulla oli viime yönä ihana minimies, mun kummipoika 1v, yökylässä. Meillä oli niiiin kivaa. Kaikki meni tosi hyvin ja toinen oli yksi päivänsäde. Aamulla sitten rämmittiin rattaiden ja koiran kanssa aamukävelylle ja mulle valkeni taas kerran todellisuus millasta olisi lapsen ja koiran kanssa :D Säälin tosiaan niitä jotka joutuu tämän rutiinin joka aamu (ja siis kolme kertaa päivässä muutenkin) toistamaan. Ehkä pulkalla olisi ollut helpompi..? Toi piiskaava lumisade yhdistettynä auraamattomiin kävelyteihin ei hirveästi helpota etenemistä. Siitä selvittyämme lähettiin Iso Omenaan shoppailemaan joululahjoja ja muuten vaan kiertelemään. Oli mukavaa vaikka täytyy myöntää, että kestää aika lailla pidempään liikkua ja siirtyä paikasta toiseen rattaiden kanssa. Niin ja vielä kun ottaa huomioon ne talvivaatteet niin ei oo maailman nopeinta, mutta onneksi meillä ei ollut kiire mihinkään. Tulee kyllä ikävä tota pientä, mutta onneksi se olisi näillä näkymin tulossa kylään meille Ruotsiin! :)

Tein tänään Miikalle, synttärilahjaksi annetun, kolmen ruokalajin illallisen. Alkuruoaksi oli parmakinkkua ja hunajamelonia/ tomaattia ja mozzarellaa, pääruoaksi siikaa ja vihanneksia ja jälkkärinä oli tuoretta ananasta mandariinien ja mansikoiden kanssa.Tämä viikko menee aikalailla vikoja työvuoroja hoidellessa ja jouluorientoitumisessa. Sen lisäksi pitäisi kai pakata muuttolaatikoitakin sitten vai? Hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni.

Kivaa viikonjatkoa,
Rosita :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)