19. joulukuuta 2012

Ahkerat pakkaajat

Helou!

Vihdoin on pakkaamiset lähteneet käyntiin toivotulla tavalla. Lähes joka kaapista oon kerännyt tavaraa ja nyt ollaan suurin piirtein kartoitettu mitä on missäkin. Me pakataan tavaroita periaatteessa kahteen eri paikkaan: Ruotsiin sekä meidän Suomen asunnon kellariin. Tavoitteena olisi ottaa mukaan melko vähän tavaraa, lähinnä vaatteita ja arkipäivän asioita.


Vaikka oonkin tosi jouluihminen, pyörii tällä hetkellä nämä muuttoasiat vahvimmin mielessä. Ihmekös tuo sinänsä kun katselee täällä ympärilleen. Pahvilaatikkoja seinustoilla ja kaikkialla ahtaan näköistä nyt kun kaappeja on tyhjennetty. Onneksi kohta päästään siistimpään asuntoon Göteborgissa :)

Suunnitelmissa olisi pakata ahkerasti pari päivää ja sitten pikkuhiljaa rauhoittua joulun viettoon. Joulun hulinoissa mennee muutamia päiviä, jolloin ainakin mä otan ihan rennosti. Syön suklaata ja vietän aikaa ihan perheen kanssa. Kohta saan siskonkin kotiin <3 Sitten vuoden viimeisinä päivinä vikat pakkailut ja uudenvuoden juhlinnat. Mitäs sen jälkeen? Hähää, nokka kohti Ruotsia!

-Rosita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)